dilluns, 13 d’octubre del 2014

La nostra Festa Major 2014

El divendres més proper a la Festa del Roser, patrona de Sarrià, les escoles del Districte sortim en diferents cercaviles pels carrers i places del barri, i omplim d’infants, música, balls i festa tot el matí.
L’acte principal es fa a les 11h al Casal de Sarrià.
La trobada suposa la moguda de més de 1800 nens i nenes d’escoles públiques i concertades del Districte.
La Festa Major de les escoles garanteix la cohesió entre els diferents centres, ja que la participació és unitària, tothom es sent partícip amb el mateix grau d’implicació.
La Festa Major de les escoles suposa el coneixement de danses tradicionals catalanes: cada nivell educatiu balla la mateixa dansa.
Entre totes les escoles fem possible una Festa participativa i ben organitzada. Val a dir que el Centre de Recursos Pedagògics i el Districte aporten també la seva part d’organització, feina i aportació econòmica.

La tarda de divendres fem la nostra festa major al pati de l’escola. Repetim de nou tot allò que hem estat treballant amb esforç i il·lusió als pares, mares i famíliars de l’Orlandai; és la cloenda de la feina conjunta davant de tota la comunitat educativa. Totes les famílies hi són convidades; el pati de l’escola s’omple per veure ballar a tots els nens i nenes, des dels més petits als de 6è.
Un petit piscolabis preparat per les famílies de 1r clou la Festa Major de l’Orlandai; és el moment de valorar i comentar les vivències. Han estat jornades molt intenses de música, balls, foc, ritmes, treball col·laboratiu....